Happy Monday

Idag tog jag bilen och hämtade upp S-L och vi åkte till Skärholmen. Tanken var att jag skulle köpa nitar, men dom fanns inte på Panduro så det får bli att leta inne på Punkt Shop senare. Vi gick runt lite och sen fikade vi och catchade up vilket var jättetrevligt :D det känns som att det var länge sen vi gjorde det så det var välbehövligt!

Imorgon börjar jag jobba kl. 7 så det är bäst att jag går och lägger mig. Det lär dock bli svårt med min hosta :( hoppas den försvinner under natten!

Jag fick förresten ett roligt mejl idag :):) Såg det precis nu och jag är inte helt säker på hur jag ska göra med det. Jag får fundera lite men jag har sagt till mig själv att jag måste sluta vara rädd och våga göra saker.

Anywho, more on that later! ;)

Här får ni en sneak peak på mitt rum!


Awkward

Kollade precis på filmen och självklart var den jättebra (och sorglig). Det jobbiga var att jag var ensam typ hela filmen, men just när det var the big love scene så kom pappa och mamma hem och ställde sig och tittade på filmen.... Yeaah. Felt like I was caught watching a porno haha.

But anywho! Den här filmen är bäst och Ryan Gosling is just like, omg, dayummm :D

Min hosta är jobbig, men en sak som är bra med att vara sjuk är att man får en hes röst haha. Jag gillar det för min röst är så mesig och ljus annars XD Nu låter jag äntligen som en man!

Anywho see ya later!

The Notebook

Just nu känner jag mig rätt förkyld och sorglig så jag tänker att det är perfekt tillfälle att kolla på The Notebook! I'll be a total wreck afterwards, men det struntar jag i :) Ibland behöver man se jobbiga kärleksfilmer och drömma sig bort.

God I love that scene in the rain!
 
Box of tissues: Check! (For the crying....) 

JB

Justin Bieber på 1:an OMG!!!!!!!!

High for this

 

Confirmed

It is confirmed:

I'm ill :( I'm the illest in this bitch! (Literally cuz no one is at home ^^)

Jag undrar hur jag kunde bli sjuk. Men det är i alla fall skönt att veta att jag inte är allergisk mot parfymen på jobbet!


Itchy nose

Wow my nose feels weird today! Jag tror att jag är allergisk mot parfymen på mitt jobb XD just my luck! Men det kan också vara så att jag bara är förkyld. Ikväll jobbar jag från 15-23 igen så vi får se om min näsa känns lika konstig senare.

Jag drömde jättekonstiga drömmar också! Jag drömde att jag var på jobbet och fick jaga parfymerna på rullande bandet för jag var så himla seg XD så jag var fett stressad haha.

Anywho, ikväll åker jag förhoppningsvis förbi Anna innan jag åker hem. Jag vill se hur det ser ut hos henne nu :D det blir värsta spännande!

Ok, see ya!

Tokyo drift

Yay! Det är Fast and the furious: Tokyo Drift på TV! Me gusta :D Mest för låten skull!

I wonder if you know
how to live in Tokyo, HEY
If you see me then you mean it then you know you have to go
FAST AND FURIOUS, KITA
DRIFF DRIFF DRIFF

Okej, det där var onödigt.

But still YAY!

Working 9 to 5

...or more like 7-15!

Första arbetsdagen gick rätt bra (dock kom jag försent det första jag gjorde, men det var faktiskt inte mitt fel) och det var inte alls speciellt svårt once I got the hang of it :). Rätt enformigt arbete framför rullbandet och det gav mig tillfälle att tänka väldigt mycket (both good and bad), så imorgon när jag jobbar tar jag nog med mig min ipod!

Mina händer luktar jättegott efter arbetsdagen (fick paketera parfym) så det är en trevlig omväxling från att ha jobbat med disk XD

Nu känner jag mig rätt så trött så jag funderar på att kolla på en film and chill! Vet dock inte vilken jag ska kolla på... Jag får kolla runt lite och se vad som finns :)

Ciaaaaao

Good day

Hej!

Idag har det varit en bra dag! Jag fick ett samtal angående ett jobb och det känns så himla skönt efter att ha kämpat i motvind ett tag. Så nu känns allt mycket bättre :) Jag har tur som har så bra vänner också! Helt ärligt så tycker jag verkligen det. Jag har aldrig haft en stor skara vänner, men dom vännerna jag har haft har alltid stått mig väldigt nära. So I feel blessed :)

Vitrinskåpet är verkligen en to be continued story... Omg så stökig! Äsch, jag får fixa det en annan gång :)

Wish me luck tomorrow!!


Guess where Imma be going?



Har redan hittat de perfekta skorna inför hösten!

Viktigt uppdrag

Idag ska jag försöka fixa en grej som pappa har bett mig göra för länge sen. Jag ska försöka sälja ett vitrinskåp som mamma och pappa hade i sitt sovrum. Vi gjorde ju om hemma så det innebär att massa saker har fått försvinna. And OH, I forgot! Ingen har sett mitt nya rum än :O Jag tänkte inreda färdigt och sen tar jag bilder och sen lägger jag upp dom här!

But back to the vitrinskåp. Hmm jag undrar vad man kan få för en sån? Jag får kolla runt lite på blocket och så för att se vad andra tar, för våran är faktiskt fin. Måste kanske städa den lite först....




Det är seriöst stökigt hos oss just nu... Okej, mitt andra viktiga uppdrag blir att städa!

Okej sista



Very true indeed!

And with this picture I say good night



... or not! Hahahahaahahahaha this picture cracks me up so bad XD jag gråter seriöst av skratt XD måste se om jag tycker den är lika rolig imorrn dock :P

I'm more than just an option...

...hey hey hey!

Jag är jättetrött, men kan inte sova :( så jag sitter och lyssnar på drake. Det känns verkligen som att Drake förstår mig för jag känner typ att alla hans låtar talar till mig haha. Den här låten är typ lite ovanlig för i den här är han positiv och jag känner att jag behöver lite positiv energi just nu :).

Idag hände nåt skumt faktiskt. Eller lite ovanligt I guess. Det var en liten pojke på gården där jag bor som frågade varför jag hade "ching chong" ögon XD vad svarar man på det? :O Det händer jättesällan att folk kommenterar på min etnicitet att jag ibland glömmer bort att jag ser asiatisk ut. När jag var yngre tyckte jag att det var jättejobbigt om någon antydde att jag såg asiatisk ut, men nu tycker jag faktiskt att det är kul! Nu känns det typ som en komplimang (kanske inte att man har chingchong ögon, men you get the point...) :D I'm here, I'm asian, deal with it!


The two asians! (Jag och Anna alltså, Mitchell gör inte asian pose)

Converse

Jag vill göra om mina svarta converse! Jag har aldrig på mig dom så jag tänkte att jag borde göra nåt med dom istället.
Perhaps stud them? Känns lite clichée men det är jättesnyggt!
This is so simple yet nice! Jag har typ aldrig pimpat mina saker (förutom ett par blåa jeans som jag slipade med sandpapper) så det vore en rolig utmaning :D I shall try! To be continued!

Premier

Första inlägget, wohoo! Det känns så konstigt att blogga efter så lång tid, men jag har bestämt att jag ska vara aktiv här igen. Jag kommer typ inte ihåg vad man skriver dock? Jag tänkte att jag ska be en kompisl fixa en snygg design till mig för jag är sämst på sånt haha. Det känns roligare att skriva när bloggen är fin :D
Yay nu har jag skrivit färdigt :D stay tuned ppl!

RSS 2.0